# 2 Bedre Nætter Pulse 

Gå tilbage til den gamle webside eller se vores nye rangering her!

Pulse er en fire cm tyk topmadras og har en latexkerne. Latexskummet former sig efter kroppen for at fordele kropsvægten jævnt over sengen. Dette giver hele kroppen bedre støtte i sengen. Hele topmadrassen har også fået tildelt to certifikaterPulse holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Skummet fjerner ikke kun overskydende varme, men det fjerner også fugt, hvilket forlænger topmadrassens levetid. Topmadrassen kommer også med et aftageligt og vaskbart betræk. Disse karakteristika er hovedårsagerne til, at Bedre Nætters topmadras ender på andenpladsen. 

Mayan Pulse

Bedre Nætter tilbyder gratis hjemmelevering på alle deres produkter, helt til døren. Topmadrassen ankom efter lidt mere end halvanden uge. Fra leveringsdatoen begynder dit åbne køb i 30 dage, hvilket er det tidsrum de tilbyder. De tilbyder åbent køb for, at du prøve de produkter, du har købt hos dem. En bäddmadrass som gör skillnadHvis du ikke er tilfreds med købet og vil gerne gøre brug af den gratis retur, skal du kontakte deres kundeservice inden for disse 30 dage. Desværre synes vi hos Bedste Topmadras, at 30 dage er lidt nærig. Det kan tage lang tid, før du vænner dig til en ny madras, og så mener vi, at et åbent køb bør gælde længere tid. Det er også lidt uklart, hvordan deres åbne køb fungerer, kan du prøve topmadrassen i mellemtiden eller kan du kun returnere den, hvis den ikke er brugt? Vi spurgte deres kundeservice, og du kan kun sende den tilbage, hvis plastikken stadig er på topmadrassen. Dette er et minus, og en af grundene til, hvorfor de ikke har vundet førstepladsen, da vi synes, det er for let at begå fejl. Når du køber online, skal du altid være i stand til at teste produktet derhjemme i en periode, især når det er så dyrt et produkt. 

Bedre Nætter har også en kundeservice, der er tilgængelig via telefon fra 9:00 til 23:00, en chat og er tilgængelige på e-mail 24 timer i døgnet. De er således meget lette at få fat i, hvis du har spørgsmål til dem. Dette er et plus efter vores mening. 

Et andet plus er, at topmadrassen er Svanemærket. Latex er normalt ret godt for miljøet, hvilket vi selvfølgelig står bag. På den anden side er materialet ikke så tilpasseligt til kroppen, så der er både fordele og ulemper. Mayan Pulse: Det bästa av två världar

Bedre Nætter er Danmarks største online sengesælger. De har ingen fysiske butikker, men er helt afhængige af at sælge deres produkter online. Siden Bedre Nætter blev grundlagt i 2013 af de tre venner Henningsen og brødrene Byskov, har virksomheden givet mere end 50.000 mennesker en bedre søvn til en rimelig pris. Hvis du køber en seng fra Bedre Nætter, tilbyder de også en prøveperiode på 100 dage i deres eget hjem. Hvis du ikke er tilfreds med hårdheden, kan du ændre fastheden gratis eller returnere sengen mod betaling. De tilbyder gratis retur inden for de første 30 dage efter modtagelse af levering. Med andre ord, Bedre Nætter har også ganske gode købsbetingelser, men ikke så gode som Emma Madras, som vi har udnævnt til at have den bedste topmadras. Sørg for at læse, hvad der er inkluderet i de forskellige købsbetingelser, da de kan kommunikere lignende vilkår, men hvad der er inkluderet er ofte forskellig. 

Bedømmelse 8.8 / 10 

Bedre Nætter tilbyder gode købsbetingelser til sine kunder med hurtig og gratis levering og 30 dages åbent køb. En let tilgængelig og venlig kundeservice er også et stort plus. Pulse topmadrassen holder en høj standard, når det kommer til komfort, støtte og kølighedBedre Nætter kan derfor tilbyde en god topmadras til en rimelig pris og med gode købsbetingelser.