# 4 Tempur North Delux 

Gå tilbage til den gamle webside eller se vores nye rangering her!

Tempur har normalt topmadrasser i forskellige styrker. Deres North Delux serie er ingen undtagelse og findes i tre forskellige hårdheder: blød, medium, fast. Til vores gennemgang valgte vi at købe det med hårdhed medium. Men uanset hvilken hårdhed du vælger, er North Delux lavet af det samme Tempur materiale, som de bruger i deres andre Tempur madrasser og puder. North Delux er derfor en trykaflastende topmadras, hvor den tilpasser sig og reducerer trykket fra kroppen. North Delux har også et lag af SoftTouch polstring for at give en blødere og mere behagelig følelse. 

Tempur Cloud Bäddmadrass Deluxe 9 cm

Vi er meget positive over komforten i North Delux. Den bløde og trykaflastende følelse af topmadrassen føles godt. Topmadrassen kan dog føles lidt for blød, hvis den bruges af en lidt tungere person. Derudover kan North Delux topmadras føles lidt varm, dette er normalt ret almindeligt, når en topmadras har memory skum i sig. Generelt er topmadrassen god, behagelig og blød. 

Ud over en god topmadras tilbyder Tempur gratis hjemmelevering på hele fastlandet, når det købes online. Deres returpolitik angående mindre produkter kan udføres inden for 14 dage, dog skal produktet være i originalemballagen, ubrugt, uændret og umonteretDette punkt i retuneringspolitiken synes vi er meget negativt. Som med andre møbel- og madrasproducenter tilbyder de en returret, der undertiden kan føles meget generøs, men i sidste ende gælder den kun, hvis produktet ikke er afprøvet. Men efter vores mening – da du tilbringer en tredjedel af dit liv i sengen – så skal du have masser af tid til at afprøve, om madrassen passer til dig. Med Tempurs returpolitik vil det i princippet være umuligt at købe deres produkter online,da du ikke vil få mulighed for at prøve det. Ellers skal du gå til en butik for at prøve, om det er rigtigt for dig, så hvis du ikke bor i nærheden af en Tempur forhandler, kan du have problemer. Glem heller ikke, at det ofte tager flere uger at vænne sig til en ny madras, så bliv længe i butikken, før du beslutter dig for at bruge tusinder af kroner på en Tempur topmadras. 

Ellers er Tempur et velkendt sengemærke, der ikke har brug for meget introduktion. Med materialer, der oprindeligt blev udviklet af NASA til rumrejser, som Tempur har bygget videre på samt forbedret, er materialerne nu kendt som Tempur materialer. Dette bløde skummateriale er nu blevet et ikon for bløde og komfortable topmadrasser, madrasser og senge. Tempur er også stolt over at sige, at deres produkter købes af hospitaler, plejehjem og sengebutikker over hele verden. 

Bedømmelse – 8.2 / 10 

Produkter fra Tempur er desværre altid meget dyre. At de derudover har en dårlig returpolitik, sænker vores rating for North Delux topmadrassen. Dog er det faktum, at de har en kundeservice, der er åben hver dag, gratis levering og en 10-års garanti, også meget positivt fra vores side. Det faktum, at topmadrassen blev oplevet som en meget behagelig topmadras, er også et stort plus. TEMPUR® North Continental 'Deluxe'

Så hvis du har penge nok og er sikker på, at North Delux er det rigtige for dig (så du ikke behøver at returnere), kan du være sikker på, at denne topmadras giver dig en god nats søvn hele natten.