# 1 Emma Diamond

Emma Diamond topmadras er et produkt udviklet med den nyeste teknologi. Topmadrassen består af to lag skum, et 5 cm tykt HRX skum og et 3 cm diamant skum. Dette betyder, at topmadrassen tilsammen med betrækket er 9 cm tyk. Med andre ord et perfekt supplement til din seng eller madras. Denne madras er beregnet til at have diamantskummet tættest på kroppen, da dette materiale har et par specifikationer, der får dig til at sove endnu bedre og dybere.

Emma Diamond topmadras

  

Produkt Specifikationer

Hvorfor denne topmadras i første omgang får førstepladsen er hovedsageligt på grund af specifikationerne omkring diamant skummet. Den største fordel ved skummet er dens temperaturregulerende egenskaber. Det betyder, at din kropstemperatur sænkes for at gøre det lettere at nå den dybe søvnfase uden at du bliver så kold, at du fryser. Materialet gør det således lettere at regulere din temperatur, så den føles behagelig og god.

Diamond topmadras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HRX-skummet har selvfølgelig også sine fordele og spiller en vigtig rolle i den generelle komfort. Dette skum er også tilstede i Emmas testvindende madras og deres anden topmadras. Fordelene ved dette skum er primært støtten til krop og ryg, som topmadrassen giver. Endelig er de to skumlag omgivet af et betræk, som ifølge Emmas websted er udviklet til at være perfekt kompatibel med Diamond skum. Betrækket er anderledes og sikrer, at de temperaturregulerende egenskaber fremhæves. Selvfølgelig er betrækket også aftagelig og kan vaskes i vaskemaskinen. Ifølge os på den bedste topmadras er dette et stort plus, da produktet ofte føles som nyt bagefter, og hvis du ved et uheld har spildt noget, eller hvis du ofte har børnene i sengen, er det virkelig godt.

 

Købet

Hvis du gerne vil købe et produkt fra Emma Madras, kan du kun gøre det online. På alle deres produkter tilbyder de dog meget fordelagtige købsbetingelser. Nedenfor ser du nogle af disse og en kort forklaring. Alle oplysninger er downloadet fra deres hjemmeside.

100 nætters prøvesøvn

Som tidligere nævnt er denne købsbetingelse en af ​​grundene til Emmas øverste position i vores gennemgang. Der er i øjeblikket ingen andre virksomheder, der tilbyder dette. Flere hævder at have en længere prøveperiode, men i sidste ende kan du kun udveksle fasthed, få et gavekort i den butik, hvor du har købt din madras eller lignende former for ombytningsret eller refusion. Emma tilbyder dog gratis retur og fuld refusion inden for 100 dage, så hvis du ikke er tilfreds, har du ikke meget at tabe.

Gratis forsendelse og retur

Denne købsbetingelse behøver ingen yderligere forklaring, da de fleste online tilbyder både gratis forsendelse og retur. Dette er dog et relativt dyrt køb, hvis du sammenligner med tøj eller andre husholdningsartikler. Vi har kigget på Emmas hjemmeside, nedenfor kan du se et kort resume.

Hvordan leveres madrassen?

Emma Diamond topmadras leveres i en praktisk kasse, se billedet nedenfor. Denne måde at levere store og klodsede produkter på føles superklog og god. Du kan nemt få kassen i elevatoren og soveværelset eller med lidt hjælp op ad trappen.

Hvordan fungerer returretten?

Ved returnering pakkes topmadrassen tilbage i den kasse den blev leveret i og sendt tilbage med DHL, ligesom når du returnerer de fleste produkter.

Hvilket firma er Emma Madras?

Emma Madras er et tysk søvnteknologi firma fra Tyskland. De sælger kun søvnrelaterede produkter såsom senge, madrasser, topmadrasser og puder. Efter lidt research online kan vi se, at virksomheden investerer meget i produktudvikling og fokuserer på produkter, der passer til masserne. På deres hjemmeside kan du således ikke finde en overflod af forskellige varianter af det samme produkt. Ifølge dem skal produkterne i stedet passe alle uanset soveposition eller kropsstørrelse.

  

Bedømmelse – 9.6 / 10

Emma Diamond topmadrassen indtager førstepladsen, da hjemmesiden og produktbeskrivelsen overbeviste os. Den nyeste innovative teknologi i materialet, der er temperaturregulator i kombination med et støttende skum til kroppen og ryggen. De føler, at disse to egenskaber er de mest efterspurgte, når der skal købes en ny topmadras, og derfor er produktet vurderet højt.

Derudover, som med Emmas anden topmadras, spiller deres købsbetingelser en vigtig rolle i den høje rating. At tilbyde 100 nætter fri prøvesøvn, hvor returneringen er gratis med fuld refusion, er bevis for, at den tror på sine egne produkter og sandsynligvis at de fleste kunder beholder deres produkt.

Emma Diamond topmadras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See Rangliste