# 3 Jysk GOLD T70 Dreamzone – Topmadras

Gå tilbage til den gamle webside eller se vores nye rangering her!

Jysks Gold T70 Dreamzone er en otte cm tyk topmadras lavet af memory skum. Den kommer i et aftageligt og vaskbart betræk lavet af polyester og viskose. Som sagt er vi altid taknemlig for, at betrækket kan tages af og vaskes i en vaskemaskine, da det let kan ske, at du ved et uheld spilder noget i sengen, eller at der sker et eller andet, især hvis du har små børn. T70 Dreamzone har en trykaflastende effekt og former sig efter brugerens krop. 

Vi hos Bedste Topmadras oplever T70 Dreamzone som behagelig, blød og støttende og den tilbyder helt klart en god nats søvn. Topmadrassen giver god støtte og former sig godt efter kroppen. Et negativt aspekt er dog, at det kan blive lidt varmt, da topmadrassen desværre ikke har nogen åndbarhed, hvilket er ret normalt, når du har en topmadras eller madras, der udelukkende er lavet af memory skum. Hvis du vælger at købe T70 dreamxone, er det derfor vigtigt, at du får et passende tæppe, så din nattesøvn ikke bliver for varm, da det helt sikkert kan påvirke søvnkvaliteten. Bäddmadrass 90x200 GOLD T70 DREAMZONE

Om Jysk og deres købsbetingelser 

Jysk har forskellige valgmuligheder, hvordan man handler, og hvordan man får produkter leveret. Når du køber online, kan du vælge, om du vil hente produkterne i din nærmeste Jysk butik – såkaldt “Click & Collect”. Du kan også bestille produkterne hjem til dig selv, hvor prisen afhænger af produktets størrelse, og hvor i landet du bor. Vi synes, det er et minus, da vi foretrækker en købsproces, der er lige til og uden uventede omkostninger. Hvis du ikke bor i nærheden af en Jysk butik eller har mulighed for at afhente den, er du er forpligtet til at betale en “ukendt” ekstraomkostning for at få dine produkter hjem. 

Jysk tilbyder også returnering af deres varer og fuld refusion, hvis du skulle ændre mening. Dette er uden tidsbegrænsning! Dette gælder uanset om Bäddmadrass 90x200 GOLD T70 DREAMZONEdu har købt online eller i butikken. Men for at kunne returnere skal du være i stand til at bevise købet. Ved returnering af varer, der er brugt eller beskadiget, har Jysk ret til at nedsætte refusionsbeløbet. Hvis du vælger at returnere hjemmefra, i stedet for at gå til din nærmeste Jysk butik og foretage retur der, skal du også betale forsendelsesomkostningerne. Vi synes, det er ekstremt negativt, da deres købsbetingelser lyder meget godt, når du kun læser overskriften, men i sidste ende handler det om noget andet. At være ansvarlig for tilbageleveringen og ikke få lov til at prøve topmadrassen derhjemme, da du derved ikke får fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds og produktet er brugt, synes vi er negativt. Dette skyldes, at det bliver ekstremt upraktisk at købe onlineSørg for at læse, hvad købsbetingelserne inkluderer, da det ofte lyder bedre, end det er. Hvis du er i tvivl, så spørg altid kundeservice! 

Jysk er en international detailkæde der findes i over 50 lande. Den blev grundlagt i 1979 af Lars Larsen i Jylland og er siden vokset og kan nu findes over hele verden. Deres motto er at sælge alt til hjemmet efter deres ånd fra Jylland: med ydmyghed, nøjagtighed og ærlighed. I deres sortiment har de selvfølgelig senge, trykaflastende madrasser og et stort udvalg af topmadrasser. 

Bedømmelse – 8.5 / 10 

Du kan ikke sige meget andet om Gold T70 Dreamzone fra Jysk andet end at det er en god topmadras. Vi var meget tilfredse med topmadrassen, og den sælges til en rimelig og god pris. De har også okay leveringsmuligheder og returpolitik hvis du bor tæt på en Jysk butikmen det er hovedsageligt disse, der sænker Jysk’s rating i vores placering, da de lyder bedre, end de virkelig er, især hvis du ikke bor tæt på en Jysk butik. Hvad der forhindrer Jysk i at få en fuld anbefaling fra os, er små detaljer, såsom at topmadrassen er lavet udelukkende af memory skum, hvilket gør at den er meget varm, fordi topmadrassen ikke er åndbar.