Se vores ranglister og få ekstra 5% rabat med koden DKTOP5 🤩

KØB NU
Bedste Topmadras
Emma Diamond Topmadras
 • 100 nætters prøvesøvn
 • Temperaturreglerende
 • Trykaflastende
Til Hjemmesiden
9.6
Diamond
Bedre Nætter Topmadras
 • 30 dages åbent køb
 • Gratis hjemmelevering
 • Svanemærket
Læs mere
8,8
Jysk Topmadras
 • Kan købes i butikken
 • Gratis levering til butik
 • Vaskbart betræk
Læs mere
8,5
Tempur Topmadras
 • Kendt mærke
 • Fri fragt og retur
 • Produceret i Danmark
Læs mere
8,2
Ikea Topmadras
 • Kendt mærke
 • Trykaflastning
 • Ubegrænset returret
Läs mer
7,8

Opdateret Topmadras Rangering

Vi har fået en ny og opdateret rangliste. Klik her for at finde den nyeste liste over de bedste topmadrasser. Du kan også finde meget mere om madrasser, springmadrasser, senge og puder.

Vores største prioritet er at give den bedste information til alle forbrugere, der ønsker at forbedre deres søvn. At finde de rigtige søvnprodukter er det vigtigste skridt i den retning. Vi anbefaler, at du finder en god topmadras og matcher den med gode madrasser og senge. Selvfølgelig er topmadras billigere og kan være det perfekte første skridt.

Læs mere om, hvordan du finder den bedste topmadras her eller fortsæt til vores nyere webside!

 

Hvilken topmadras er den rigtige for dig? 

For at få en rigtig god søvn har du brug for en god seng og dermed den bedste topmadras. Men hvordan vælger man den rigtige topmadras? 

For at sove godt er topmadrassen en af de vigtigste dele af din seng, da det er det øverste lag og det, du ligger på. Hvordan sørger du så for at vælge den rigtige topmadras? Markedet er en jungle, men vi har samlet de vigtigste punkter her på Bedste Topmadras. 

På denne webside finder du en sammenligning af fem forskellige topmadrasser fra mærkerne, Emma, Tempur, Ikea, Jysk og  Bedre Nætter, alt sammen for at du kan finde den bedste topmadras. Hos os på Bedste Topmadras værdsætter vi topmadrasser, der er gode for kroppen, søvnkvaliteten, miljøet og retten til at prøve topmadrassen i en længere periode. 

Hvordan ved du, hvilken topmadras der er bedst? 

Dette er naturligvis individuelt, da vi alle har forskellige søvnbehov. En sikker måde at finde ud af, hvilken der er bedst, er ved at sammenligne forskellige topmadrasser, hvilket vi har gjort for dig her på Bedste Topmadras. 

Tre aspekter er vigtige efter vores mening. 

 1. Topmadrassens forskellige egenskaber, såsom støtte, komfort og holdbarhed. 
 1. Virksomhedernes forskellige tjenester og købsbetingelser, såsom garanti, åbent køb og prøveperiode. 
 1. En hurtig og ligetil købsproces, nemt at købe online og leveringstid. 

I vores sammenligning har vi set på alle tre aspekter og valgt en vinder. Ifølge os hos Bedste Topmadras er Emma Topmadras den bedste. Emma Madras som firmaet hedder tilbyder gratis forsendelse og retur, og de tilbyder også 100 nætter risikofri testsøvn. Dette betyder, at du kan prøve deres topmadras derhjemme i 100 nætter og returnere den og stadig få fuld refusion uden skjulte omkostninger. Dette tilbyder ingen andre på det danske marked og det er hovedårsagen til, at Emma får førstepladsen. For som sagt har alle individuelle søvnbehov, og så er det vigtigt, at du får masser af tid til at prøve topmadrassen

Hvad er vigtigt at huske, når du køber en ny topmadras? 

Der er mange ting, du skal huske på, når du køber en topmadras. Har du virkelig brug for at købe den i en butik, eller fungerer online lige så godt? Skal topmadrassen være blød, hård eller vendbar? Er et velkendt mærke den bedste løsning, eller er de små spillere bedre? Hvordan ved du virkelig, hvilke topmadrasser der passer bedst til dit søvnbehov, når der er så mange forskellige muligheder? Det kan føles meget forvirrende, når du skal træffe en beslutning, især når du skal lægge et ret stort beløb på købet. Nedenfor kan du se, hvad vi synes er vigtigt, når du køber en ny topmadras. 

Vi mener, at du er klar til dit næste topmadraskøb, når du læser vores anmeldelser. Derudover kan det være nemmere end du tror at købe en topmadras online og få den leveret hjem til dig inden for få dage uden at skulle forlade dit hjem. Som tidligere nævnt er der virksomheder, der tilbyder forskellige muligheder for at teste topmadrassen derhjemme. Sørg dog for at kontrollere de forskellige forhold, da betingelserne undertiden kan lyde bedre, end de i virkeligheden er. Vi hos Bedste Topmadras mener, at det bedste ved et køb af en ny topmadras er at prøve den derhjemme, da det kan tage flere uger at finde ud af, om topmadrassen passer til dig. Glem ikke, at vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, så sørg for at teste den. 

Nedenfor ser du vores tre bedste tip, når du køber en ny topmadras. 

 1. Foretag en masse research online, tjek flere kilder og se, hvilken topmadras der er bedst i test ved de fleste kilder. 
 1. Tjek, hvilke tilbud de forskellige spillere har, både når det kommer til priser og rabatter, men også hvilke forskellige services de tilbyder. Læs vilkårene omhyggeligt, så de er korrekte og ikke lyder for gode til at være sande. 
 2. Sørg for at købe en holdbar topmadras, der ikke går i stykker eller bliver dårlig inden for et par måneder